Blog artikel
Wat is Olaplex?

Wat is Olaplex?

Heb je last van dof en beschadigd haar? Als gevolg van chemische behandelingen, zoals bijvoorbeeld het kleuren van het haar, kan je haar beschadigd worden en droog aanvoelen. Ook het gebruik van haardrogers en stijltangen zorgen voor dof en breekbaar haar. Olaplexbevat een gepatenteerd actief bestanddeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar, die veroorzaakt worden door chemische en hitte beschadigingen. Olaplex herstelt het haar en biedt een optimale verzorging!

Hoe gebruik je Olaplex?

De eerste twee stappen (N°1 en N°2)  van een Olaplex behandeling vinden plaats bij de kapper. De andere stappen in deze verzorging vormen de ideale thuisbehandeling met hierin dezelfde formule als de professionele Olaplex producten. Deze formule is geschikt voor ieder haartype en herstelt het haar van binnenuit.  Na gebruik van de Olaplex verzorgingslijn is het haar weer hersteld, glanzend en zacht.

Alle Olaplex stappen uitgelicht

N°0 Intensive Bond Building Treatment: Deze primer voor intensief herstel, geïnspireerd op de salonbehandeling, kan je makkelijk thuis 2 of 3 keer per week aanbrengen!

N°3 Hair Perfector: De wereldwijde bestseller! Gebruik deze thuisbehandeling wekelijks om het haar te versterken en herstellen. Breng aan op handdoekdroog haar en laat 10 minuten inwerken. Spoel de Hair Perfector zorgvuldig uit.

N°4 Bond Maintenance Shampoo: Deze voedende en herstellende shampoo maakt het haar gezonder na elke wasbeurt. 

N°5 Bond Maintenance Conditioner: De voedende conditioner maakt het haar zichtbaar gezonder en sterker dan ooit! Gebruik bij elke wasbeurt en focus vooral op de lengten en punten van het haar. Laat de conditioner een paar minuten inwerken en spoel goed uit.

N°6 Bond Smoother: Deze leave-in styling crème gaat pluis tegen en geeft het haar een hydratatie boost die tot wel 72 uur aanhoudt. Gebruik om het haar te stylen of na elke wasbeurt.

N°7 Bonding Oil: Dit go-to styling product biedt het haar hittebescherming tot 230 graden, verzacht en geeft het haar glans.

Olaplex voor professionelen

Olaplex N°1 en N°2 dienen met de nodige expertise gebruikt te worden en zijn hierdoor uitsluitend geschikt voor professioneel gebruik.

N°1 Bond Multiplier: Dit is stap één van het Olaplex stappensysteem. De No.1 wordt toegevoegd door de kapper aan de kleuring, blondeer of permanent of het wordt verdund met water voor enkel een herstellende behandeling.

N°2 Bond Perfector: De No.2 wordt aangebracht door de kapper direct nadat de kleuring, blondering of permanent is uitgespoeld.

Olaplex overzicht

Een handig kort overzicht van alle OLAPLEX producten die je thuis kan gebruiken om het haar te verzorgen en gezond te houden!
N°0 - Prime
N°3 - Rebuild
N°4 - Cleanse
N°5 - Moisturize
N°6 - Nourish & Protect
N°7 - Shine on

Tags
  • beschadigd haar,
  • conditioner,
  • haar,
  • haarverzorging,
  • Olaplex,
  • shampoo,