concept
Hanabe staat voor hair, nails & beauty. Wij zijn jouw speciaalzaak en groothandel voor professionele haar, nagel- en schoonheidsproducten voor jouw kapsalon, schoonheidsinstituut of barber shop. In het unieke winkelconcept en op de webshop vinden professionals én particulieren kwalitatieve kappersproducten. Profiteer van het gebruiksgemak van de webshop of laat je adviseren en inspireren in onze winkel in Izegem
Over ons
Zaakvoerster Annabel

Met Hanabe zet zaakvoerster Annabel, alom gekend in Izegem en ver daarbuiten, de familietraditie verder. Zij is intussen de derde generatie. Grootvader was zeepmaker en stapte later over op haarproducten. Haar ouders namen de zaak over en bouwden ze verder uit. Al van kindsbeen af was Annabel vaak in de winkel te vinden, waar ze graag een handje toestak.

Met haar warme en vlotte persoonlijkheid, haar jarenlange ervaring in de sector en haar deskundige uitleg wist ze een vertrouwensband op te bouwen met haar vele contacten en klanten. Die unieke combinatie zet ze nu helemaal ten dienste van Hanabe.

Ambitie

"Ik ben bijzonder trots op wat mijn ouders en grootouders opgebouwd hebben. Met mijn ervaring en enthousiasme, wil ik de waarden van ons familiebedrijf behouden en er extra pit aan geven. De klantenervaring staat centraal, zowel online als in de winkel. Ik wil onze klanten kwalitatieve en professionele producten aanbieden. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wie online shopt, moet op een gebruiksvriendelijke manier zijn producten kunnen kopen. Op een moment dat voor hem of haar best past, 24/24. Kom je naar de winkel in Izegem, dan doen we alles om jou een unieke winkelervaring te bezorgen. Met advies, inspirerende ideeën en een belevingshoek."

Annabel Dierickx Visschers, zaakvoerster
Fysieke
Winkel
We bedienen je met de glimlach in een inspirerende omgeving. Hier kan je je favoriete producten uitproberen en testen.
  • 250 m2 shoppingplezier
  • vlotte bediening
  • deskundig advies
  • belevingshoek & coffee corner
  • vlot parkeren, in het centrum en vlakbij de Ring
Web
Shop
Ontdek ons zeer ruim assortiment van meer dan 50 professionele merken. Alle producten en toebehoren zijn uit voorraad leverbaar.
  • bestel 24/24, 7/7
  • voor 17u besteld, morgen in huis
  • gratis verzending vanaf €39 incl. btw (Belgie)
  • veilige betaling
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
"Ik wil onze klanten adviseren over de nieuwste producten en de beste oplossingen. Ik wil hen inspireren over de nieuwste trends én een aangename beleving bezorgen. Zowel in de winkel als online."
Adviseren
Annabel kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegeven. De productkennis werd binnen het familiebedrijf van generatie op generatie doorgegeven. Zelf werkte ze 10 jaar via een Pro-duo franchising. Al die kennis stelt Annabel nu graag ter beschikking van haar klanten. Met professioneel advies en een heldere uitleg.
Inspireren
Laat je inspireren door onze uitgebreide lifestyle library in de winkel. Ook via Facebook en Instagram inspireren we je met de nieuwste trends en nuttige weetjes. Zo blijf je up-to-date in een sector die constant evolueert.
|
Beleven
In onze Colorlab belevingshoek kan je rustig haarstalen bekijken en vergelijken terwijl je van een lekkere koffie geniet. De winkel is overzichtelijk ingedeeld in een haar-, nagel- en beauty-afdeling. Alles staat in het teken van een aangename shopervaring. Annabel luistert graag naar jouw ervaringen met de producten en geeft je nuttige tips.
Waarom HaNaBe kiezen?
Aangezien we ooit onze eigen producten maakten, kunnen we voor jou de ingrediënten analyseren en advies op maat geven. Dankzij een jarenlange praktijkervaring – letterlijk van kindsbeen af – weten we ook uit eigen ondervinding wat wel en wat niet werkt. Op basis van jouw vragen geven we je hands-on advies en leggen we je uit hoe je het best tewerk gaat. In de winkel vind je bovendien exclusieve producten, zoals eau de cologne met natuurlijk parfum van Grasse. Geef toe, niets houdt je nog tegen om voor Hanabe te kiezen!