Verzending

Opgelet:

Onderstaande leveringen zijn alleen van toepassing op verzendingen binnen België.

Indien uw bestelling geplaatst en betaald is voor 17:00, dan wordt deze de volgende dag nog geleverd.

 

Besteld op maandag, bezorgd op dinsdag;

Besteld op dinsdag, bezorgd op woensdag;

Besteld op woensdag, bezorgd op donderdag;

Besteld op donderdag, bezorgd op vrijdag;

Besteld op vrijdag, bezorgd op maandag;

Besteld in het weekend, bezorgd op dinsdag. 

 

Bestellingen voor Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland worden ook nog dezelfde dag verzonden maar levering neemt 2 tot 5 werkdagen in beslag. 

 

Vanaf een bestelling van € 40 vallen de verzendkosten van € 4,95 weg voor leveringen in België.

Voor een bestelling vanuit Nederland vallen de verzendkosten van € 7,95 weg vanaf € 50.

Voor bestelling vanuit Luxemburg, Frankrijk en Duitsland vallen de verzendkosten van weg vanaf een bestelling van € 60.

 

Retour:

U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Stuur het betreffende artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending worden uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de melding dat u de overeenkomst wenst te herroepen gerestitueerd. We mogen wachten met terugbetalen, totdat we de betreffende goederen hebben ontvangen of u heeft aangetoond deze te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. LET OP: De verzendkosten voor heenzending worden enkel gerestitueerd wanneer u de volledige bestelling retourneert. De kosten van retourzending komen voor uw rekening, tenzij het een duidelijke fout betreft van HaNaBe. In het geval van een fout van HaNaBe, dient u eerst contact op te nemen met de klantenservice. 

 

Na aankoop in een winkel of online is het ruilen of terugbetalen van artikelen als verzorgings-, styling- of make-upproducten om duidelijke hygiënische redenen niet mogelijk bij ons.

Wenst u om het even welk ander artikel te ruilen, gelieve de onderstaande procedure te volgen:

Verkoop op internet

De cosmetica, vergankelijke producten of elektro-apparaten (ook werden die maar één keer gebruikt) mogen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. U mag de gekochte apparaten uitproberen (d.w.z. bij voorbeeld de goede werking van de aan- of uitknop of van de temperatuurregelaar controleren), maar u mag ze in geen geval gebruiken.

U kunt immers verantwoordelijk worden gehouden voor de waardevermindering van goederen wegens behandeling voorbij wat nodig is om de goede werking ervan vast te stellen. 

Verkoop in de winkel

U begeeft zich naar de HaNaBe-winkel uit eigen initiatief om er een product te kopen. De verkoop wordt dan ook in ons gebouw gesloten. De wet biedt u geen mogelijkheid om eraan te verzaken.

Er wordt geen terugbetaling voorzien in geval van aankoop in een winkel.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Divi Cosmetics BVBA, Burgemeester Vandenbogaerdelaan 38, 8870 Izegem, [email protected], tel +32 51 30 08 39) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.