Blog
Wat je haartype ook is, een goed haarmasker doet wonderen en zorgt ervoor dat je haar nog zachter en glanzender wordt! Ontbreekt in je haarroutine nog een exemplaar, dan zijn dit de 5 beste haarmaskers volgens Team HaNaBe.
Hoog tijd voor een vooruitblik naar de zomer! Van color blocking tot natuurlijke foundation, welke beautyproducten mogen niet ontbreken in je make-uptas? Lees hier onze tips!
Net zoals je huid en ogen is het zeker ook belangrijk om je lokken te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Fijn of gekleurd haar wordt doffer en de kleurintensiteit vermindert. Bovendien vervaagt de kleur sneller door zee- en chloorwater.
Merk je dat je last hebt van broze nagels of nagels die snel afbreken? Of wil je je nagels versterken en sneller laten groeien? Lees dan onze top tips voor een optimale nagelverzorging!
Heb je gespleten haarpunten, krijg je snel knopen in je haar en ziet het er wat futloos uit? Dan heb je wellicht last van droog haar. Lees onze top tips om droog haar te voorkomen