Blog artikel
2021 zomer make-up trends

2021 zomer make-up trends

Hoog tijd voor een vooruitblik naar de zomer! Van color blocking tot natuurlijke foundation, welke beautyproducten  mogen niet ontbreken in je make-uptas? Lees hier onze tips!

Color blocking ooglook – Kleurrijke oogschaduw en de zomer gaan samen als een glaasje bubbles en een terrasje! Experimenteer dit jaar met je favoriete felle kleuren en combineer opvallende kleuren om je ooglook te laten poppen. Nu mondmaskers al een tijdje in ons leven aanwezig zijn, zijn ogen ook belangrijker dan ooit geworden in onze manier van communiceren. Stem de kleuren af op elkaar en op hoe je jezelf voelt en ontdek zo je eigen stijl. Wil je een net iets subtielere aanpak, probeer dan een gekleurde eyeliner die contrasteert met de kleur van je ogen.

Opvallende lippen – Durf je een felle lipstick te dragen?  Een knallende kleur op je lippen hoeft er zeker niet overdreven uit te zien. Het verbetert net je humeur! Wat dacht je van knalrozeof misschien koraalkleur? Combineer je prachtige lippen met een subtiele cat-eye voor een sensuele look. De perfecte korte, kleine “wing” creëer je met een potlood, bijvoorbeeld met een Maiké Eye pencil.

Dramatische ooglooks – Zoals we hierboven al zeiden, de nieuwe focus voor 2021: je ogen. Hoe behaal je deze maximale dramatic look? Dikke eyelinerlijnen maken dit jaar een opvallende comeback. Ook wimpers krijgen meer aandacht. Probeer eens de Maiké Volume Shock Mascara voor mega volume!

Natuurlijke foundation – Je lippen en ogen staan deze zomer in de kijker! Ga voor een frisse uitstraling met een compact foundation, bovendien praktisch om mee te nemen voor een snelle retouch. Deze niet vette, olievrije poederfoundation smelt mooi samen met je huidolien voor een natuurlijke look!

Tags
  • eyeliner,
  • foundation,
  • make-up,
  • mascara,
  • oogschaduw,
  • trends,